LEATT - ProFlat 3.0 Tretry
Kód: 10888/41- 10888/42 10888/43 10888/43- 10888/44 10888/44- 10888/45- 10888/47 10888/48- Zvoľte variantExpresné doručenie aj do druhého dňa
pri objednávke do 12:00 hod.
Doručenie tovaru
na odb. miesto Zásielkovne alebo priamo na adresu
Podrobný popis
TOPÁNKY DO NÁROČNÝCH PODMIENOK SO SYSTÉMOM ATOP
Zatiaľ čo štandardná 3.0 plochá topánka má šnúrky, tento 3.0 PRO model je vybavený mikro-nastavovacím systémom MOZ kábla. To vám umožní vykonávať mikroúpravy na bicykli alebo mimo neho. Získajte perfektný fit a potom sa zamerajte na jazdu! Stabilizačný neoprénový členkový golier vám tiež dodá pocit pridanej sebadôvery.
Ak chcete zostať na vrchole hry, potom potrebujete úplne nové MTB topánky Leatt!
Špecifikácia:
- NOVÝ MOZ káblový systém šnurovania umiestnený na vrchu topánky:
- Umožňuje mikroúpravy pre dokonalé prispôsobenie a pohodlie
- Jednoduché použitie na bicykli aj mimo neho, dokonca aj v rukaviciach
- NOVÁ zmes RideGrip™ PRO pre lepší pocit z pedálu a kontrolu:
- Priľnavá zmesová podrážka Leatt Lab pre dokonalé ovládanie bicykla
- Maximálna odolnosť proti roztrhnutiu, prepichnutiu a oderu
- NOVÝ Vylepšený vzor WaffleGrip Pro pre lepšiu priľnavosť s krátkymi kolíkmi:
- Obrátený vzor WaffleGrip Pro v oblasti pedálov pre maximálnu priľnavosť kolíkov
- Kanály na odvádzanie blata na päte a špičke pre priľnavosť za každého počasia
- Odolný zvršok obuvi zo syntetickej kože vhodný do náročných jazdných podmienok:
- Napínacie popruhy pre bezpečnosť chodidla a ochranu pred poveternostnými vplyvmi
- Vetranie v špičke a bokoch
- Medzipodrážka:
- Antikompresná medzipodrážka EVA pre pohodlie
- Stielka:
- Aktívny uhlík odvádza vlhkosť, rýchloschne, antibakteriálny, protizápachový materiál pre pohodlie a hygienu
- Ochrana:
- Stabilizačný neoprénový členkový golier
- Tvarovaná stabilizačná päta a tuhá vystužená oblasť špičky
- Podšívka:
- Aktívny uhlík odvádza vlhkosť, rýchloschne, antibakteriálny, protizápachový materiál pre pohodlie a hygienu
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.